Albérletház

1135 Budapest,
XIII. ker. Fáy utca 61.
 
Nagy Réka
Hétfő - Péntek (Mon - Fri)
08.00 - 18.00
+36 70 252 0964
kapcsolat@alberlethaz.hu
Fürdőszobás szobák, apartmanok valamint minigarzonok kiadók. Gépjármű parkolása az udvarban lehetséges. 24 órás portaszolgálat. Közös konyha. Mosási lehetőség biztosítva. Széles-sávú internet, MinDig Tv szolgáltatásai elérhetők.

Az épületben 95 szoba található három emeleten. Tágas folyosók, világos, fele részben csendes mellékutcára, fele részben udvarra néző szobák.

Angyalföld kertvárosi része, nyugodt környék, tömegközlekedéssel is kiválóan megközelíthető.

Autóval pár perc alatt az M3 kivezetőjén felhajthat az M0 körgyűrűre, ahonnan egyszerűen és gyorsan eljuthat a főváros bármely pontjára, vagy a Hungária körutat választva, még rövidebb úton szelheti át a várost. Ha kocsiját inkább lerakná, közvetlen buszjárattal juthat el a Deák térre, villamossal a Lehel térre, a Lehel piachoz és a West End bevásárló központhoz. A hármas metró Forgách utcai megállója is a közelben van, az albérletháztól 10 perces sétával elérhető.
Hétvégi programként ideális kirándulóhely a közeli Városliget számos attrakciójával és a szintén gyorsan megközelíthető Margitsziget. A mindennapos sportolás kedvelőinek ideális futóterep a néhány száz méterre található Rákos patak, amely mentén futópálya került kialakításra. Az úszás szerelmesei egész évben a Széchenyi fürdő, a nyári szezonban pedig a Dagály fürdő szolgáltatásait vehetik igénybe. Mindkét létesítmény a közelben található. A Tatai úton lévő BVSC sporttelepen teniszezésre van lehetőség.

A környéken élelmiszer üzletek, drogéria, pékségek, fodrászat, fitness komplexum, bio üzlet található. A mindennapok vásárlása helyben megoldható. Néhány percre gépjárművel, a nagyobb bevásárlásokat a Tesco és a Duna Plaza áruházakban intézheti.
Öt pénzintézet bankfiókja található a közvetlenül a környéken.
Szerencséjét próbára teheti a közeli lottózóban.
Mindazoknak ajánljuk, akik úgy tervezik, hogy több hónapra, esetleg évre keresnek szállást Budapesten. Ideális lehet például Budapesten tanuló diákok részére, akik a kollégiumoknál jobb minőségben és elfogadható áron juthatnak szállás lehetőséghez. Szintén ajánljuk azok részére, akik most érkeznek a fővárosba és bizonytalan, hogy mennyi ideig maradnak, és azoknak is, akik pl. néhány hónapra költöznek Budapestre egy bizonyos munkára. Ideális azok részére, akik eladták ingatlanjukat és átmenetileg költöznek albérletbe, amíg újat nem vesznek, vagy a felújítást be nem fejezik.

ÉS…… várunk mindenki mást, akinek csak egyszerűen albérletre van szüksége!


A szobák- méretüknél fogva- elsősorban egy illetve két személy részére ideálisak. Azonnal költözhető állapotban vannak. Bútorozottak, de természetesen saját bútorral is berendezhető. Aludjon továbbra is kedvenc ágyán, vagy akár hozza magával régi családi bútorát!
Három emeleten találhatók a szobák, közel egyenlő arányban elosztva, és két lépcsőház felől közelíthetőek meg.

Please publish modules in offcanvas position.

Powered by KFB